Guanyar Catarroja es pregunta si Compromís i PSOE governaran en minoría o amb un pacte amb Ciudadanos

11 lecturas

El grup de Guanyar Catarroja, després d’abandonar el Govern municipal, ha destacat que els resulta “molt cridaner” que l’actual Govern de Compromís i PSPV, amb sols 9 regidors de 21, parle d’estabilitat i de responsabilitat i consideran “una irresponsabilitat majúscula haver deixat un ajuntament com el de Catarroja en aquesta situació per, com alegen ells, motius personals”.

Guanyar Catarroja vol expressar el seu malestar davant la reacció del govern local en minoria de continuar endavant en el govern sense els cinc regidors de la sua organització després, segons ells, d’expulsar-los.

“Pel matí el PSOE diu que “Compromís ha dinamitat el pacte d’esquerres” i per la vesprada que van a governar en minoria amb Compromís. A més parlen de fidelitat davant els resultats de les urnes quan expulsen (Compromís) i accepten (PSOE) l’eixida de 5 regidors que representaven a més del 18% dels votants que volien un canvi a Catarroja. Pot ser que Compromís ha donat aquest pas sabent que contaría amb el recolzament de Ciudadanos”, argumenten des de Guanyar.

Per a la coalició d’esquerres, que ahir aplaudia el comunicat del PSOE, l’actitud del tercer soci del govern ha segut “una total decepció”, ja que esperaven d’ells una “resposta contundent cap a la decisió unilateral de Compromís i un pas avant reclamant el compliment del pacte i la tornada del grup municipal de Guanyar”.

“Considerem que encara estem a temps per a recuperar el veritable govern d’esquerres i plural que representava la creació i l’elaboració col·lectiva del nostre col·lectiu ja abans de les eleccions, un govern d’esquerres a Catarroja necessita la nostra aportació”, expliquen.

“Ens preguntem com pensen Compromís i PSPV dur endavant el govern local de Catarroja si en minoria o amb Ciudadanos. Una i altra opció ens semblen un engany a tota la gent que va apostar per el canvi donant el seu vot a qualsevol d’aquestes organitzacions”, conclouen des de Guanyar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí