Guanyant Torrent, contrari al sistema d’ajuda als llibres recuperat per l'Ajuntament de Torrent

871

01.aldaia.librosdetexto

La Plataforma Ciutadana Guanyant Torrent, davant les informacions aparegudes sobre la voluntat del PSOE local de restablir el sistema d’ajudes a la compra de llibres de text, manifesta el seu “més absolut desacord” amb la mesura.

Guanyant Torrent entén que el primer que s’ha de fer “és atendre les famílies més necessitades i, en aquest sentit, el suport a la compra de llibres de text no pot ser universal i per tothom. Hi ha famílies que no necessiten cap mena d’ajuda perquè la unitat familiar disposa d’economia suficient com per a fer-se’n càrrec d’aquesta despesa anual” segons explica el regidor Jaume Santonja.

A més d’això, aquesta plataforma ciutadana opina que “l’ajuda ha de ser específica i mai no ha de pensar-se en una ajuda econòmica”.

Per a Guanyant Torrent, “l’ajuda a la totalitat de l’adquisició dels llibres de tex ha de fer-se única i exclusivament a aquelles famílies que empadronades a Torrent, porten els seus fills a l’escola pública” ja que aquest sistema assegura “una educació de qualitat per tothom en condicions d’igualtat”.

Per aquesta raó, Guanyant Torrent rebutja de pla la proposta que realitza l’equip de govern municipal, de diferenciar el suport a l’alumnat que haja aprovat totes les assignatures i a aquells que no hagen passat de curs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.