Govern i sindicats acorden la millora del servei i l’incrment de la plantilla de la Policia Local d’Alaquàs

0
110

sindicats policia local alaquàsL’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, i el regidor de Seguretat Ciutadana i Policia Local, Juan Antonio Oñate, han signat aquest matí amb els sindicats amb representació a l’Ajuntament d’Alaquàs un acord per a l’increment de la Policia Local d’Alaquàs i la millora del servei.

L’alcaldessa ha agraït als tres organismes implicats, Regidoria de Policia, Jefatura de Policia i Sindicats, el seu treball i implicació en un acord tan important com aquest que tindrà una vigència de vora 4 anys.

La signatura d’aquest acord suposarà una millora en el servei que presta la Policia Local d’Alaquàs i permetrà també la renovació de material necessari com són les armilles antibales o les emissores, compromisos de l’equip de Govern. Aquest acord facilitarà també la creació de nous operatius per tal de garantir la seguretat ciudadana i el servei policial al temps que permetrà un millor control de la despesa i estalvi a les arques municipals.

Aquest acord ha estat fruït del diàleg entre l’Ajuntament, la Policia Local i els sindicats, que han treballat de manera conjunta durant els últims mesos per tal de millorar les condicions i el servei que s’ofereix a la ciutadania.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here