Godella presenta l’app Alertcops per a denunciar agressions o delictes a través del smartphone

522

Alertcops, la nova app de la Policia Nacional i Guàrdia Civil, es va presentar a Godella en la darrera Junta Local de Seguretat. Es tracta d’una aplicació mòbil per a denunciar, de manera immediata i molt senzilla, qualsevol agressió o delicte a través del nostre smartphone.

Alertcops, disponible de manera gratuïta tant per a Android com per a iOS, geolocalitza els dispositius dels usuaris i permet enviar la seua ubicació de manera instantània als cossos de seguretat davant qualsevol situació de perill.

Esta app també compta amb un xat a través del qual es poden enviar fotos i vídeos si som testimonis d’un delicte, així com d’una funcionalitat que possibilita compartir la nostra ubicació en temps real per a que, en cas d’emergència, ens puguen localitzar de manera ràpida i precisa.

Un cop instal·lada, l’app disposa d’una ‘alerta de prova’ que serveix per verificar que el servei funciona correctament en el nostre dispositiu. Amb un menú de botons senzill i intuïtiu, podràs comunicar qualsevol incident, i l’alerta arribarà al centre de policia més proper per actuar ràpidament.

En definitiva, es tracta d’una ferramenta molt útil per previndre i actuar davant casos d’agressions de qualsevol tipus, violència de gènere, assetjament escolar, robatoris o actes vandàlics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.