Godella prepara una nova edició del Gothejazz

658

L’Ajuntament de Godella prepara una nova edició del Gothejazz, que tindrà lloc entre el 21 i el 24 de juny al centre d’art Vila Eugènia.

GotheJazzTrio Brown obriran el festival el dijous 21 a les 22:30 h. A eixa mateixa hora actuaran Nina Dinamita & The Swing Milician el divendres, i Rachel Therrien el dissabte.

El diumenge de matí, a les 12:00 hores, Sedajazz oferirà un espectacle d’espai infantil, que torna a ser una aposta després de la magnífica acollida que tingué l’any passat. I, per últim, la Big Band del Casino Musical posarà el punt i final el diumenge a les 20:00 h.

La responsable de l’àrea, Tatiana Prades, ha destacat que “enguany tindran un protagonisme especial les dones, amb figures com la solista RachelTherrien o el grup Nina Dinamita, integrant exclusivament per dones”.

“També en aquesta edició hem volgut confeccionar un cartell més local, amb artistes del nostre territori que actuen en festivals internacionals i que teníem ganes de poder gaudir de la seua música a Godella”, segons Prades.

El disseny del cartell es obra d’Emilio Martí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.