Godella prepara la Setmana contra la violència de gènere del 21 al 25 de novembre

0
154

Del 21 al 25 de novembre, es realitzaran diferents activitats a Godella, organitzades per la Regidoria d’Igualtat, la de Joventut i altres associacions i col·lectius del municipi, amb motiu de la Setmana contra la violència de gènere i que té com a lema “Que els teus desitjos siguen més grans que les teues pors”.

cartel-violencia-2016v6valLa programació començarà dilluns, 21 de novembre, a les 18.30 hores, al Saló d’Actes de Villa Teresita, amb la presentació dels actes a càrrec de l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i la regidora d’Igualtat, Teresa Bueso. A més, la periodista Paqui Méndez presentarà el certamen Curtmetratges per la igualtat. L’endemà hi haurà sarsuela a les 18 hores, al mateix lloc. I dimecres, una xerrada organitzada per la Regidoria de Joventut a càrrec de Juan Carlos Castelló Meliá: Per què encara violència de gènere?.

Dijous, dues cites destacades. A les 19 hores començarà a la 98.0 de la fm un programa especial del Bim ràdio 3.0 i mitja hora més tard, a les 19.30 hores, al teatre Capitolio, el taller de teatre de l’EPA representarà Todas tenemos la misma historia.

I per al dia 25, el Dia internacional contra la violència de gènere, La Regidoria d’Igualtat organitza una concentració amb lectura de manifestos a les 12 hores, a la porta de l’Ajuntament de Godella. A la vesprada hi haurà una manifestació pels carrers de València que començarà a la plaça del Parterre.

Així mateix, encara queden places per al taller d’empoderament per a dones. Les inscripcions es poden fer al matí (de 11 a 15 hores) en la consergeria de Serveis Socials. Al llarg de tot el mes, es realitzaran tallers de Festeig no sexista en instituts, a càrrec de la psicòloga experta en igualtat, Raquel Barletta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here