Godella prepara la Setmana contra la violència de gènere del 21 al 25 de novembre

442

Del 21 al 25 de novembre, es realitzaran diferents activitats a Godella, organitzades per la Regidoria d’Igualtat, la de Joventut i altres associacions i col·lectius del municipi, amb motiu de la Setmana contra la violència de gènere i que té com a lema “Que els teus desitjos siguen més grans que les teues pors”.

cartel-violencia-2016v6valLa programació començarà dilluns, 21 de novembre, a les 18.30 hores, al Saló d’Actes de Villa Teresita, amb la presentació dels actes a càrrec de l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i la regidora d’Igualtat, Teresa Bueso. A més, la periodista Paqui Méndez presentarà el certamen Curtmetratges per la igualtat. L’endemà hi haurà sarsuela a les 18 hores, al mateix lloc. I dimecres, una xerrada organitzada per la Regidoria de Joventut a càrrec de Juan Carlos Castelló Meliá: Per què encara violència de gènere?.

Dijous, dues cites destacades. A les 19 hores començarà a la 98.0 de la fm un programa especial del Bim ràdio 3.0 i mitja hora més tard, a les 19.30 hores, al teatre Capitolio, el taller de teatre de l’EPA representarà Todas tenemos la misma historia.

I per al dia 25, el Dia internacional contra la violència de gènere, La Regidoria d’Igualtat organitza una concentració amb lectura de manifestos a les 12 hores, a la porta de l’Ajuntament de Godella. A la vesprada hi haurà una manifestació pels carrers de València que començarà a la plaça del Parterre.

Així mateix, encara queden places per al taller d’empoderament per a dones. Les inscripcions es poden fer al matí (de 11 a 15 hores) en la consergeria de Serveis Socials. Al llarg de tot el mes, es realitzaran tallers de Festeig no sexista en instituts, a càrrec de la psicòloga experta en igualtat, Raquel Barletta.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.