Godella organitza el II Campus Esportiu d’Estiu

371

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Godella ha organitzat el segon campus esportiu de Godella a realitzar entre el 30 de juny i l’11 de juliol. Aquesta es una activitat dirigida a joves entre 12 i 16 anys i pretén atendre tant la necessitat dels pares i mares, com la demanda d’activitats per a una franja de joves i adolescents que durant les vacances escolars disposen de moltes hores lliures.

El campus esta enfocat a la pràctica esportiva i s’ensenyen els principis , regles i moviments bàsics de varios esports: futbol, bàsquet, natació, tennis de taula, pilota valenciana, dansing, arts marcials, etc. Els monitors pertanyen a la pròpia plantilla de l’Organisme Autònom i aquestes activitats es desenvoluparan en el poliesportiu de Godella i al pavelló cobert municipal .

Com a cloenda es faran dos eixides a l’exterior en divendres: un passeig en bicicleta per l’horta fins la mar i jocs de grup Tots els participants rebran samarretes i gorres identificatives i l’activitat està subvencionada per la Regidoria d’Esports

Genis Ruiz, regidor d’Esports ha manifestat la seua satisfacció per la bona acollida del campus, i bona prova d’això es que la majoria d’alumnes de l’any anterior han repetit l’experiència i a mes a mes ha augmentat la participació fins el 80 alumnes. Com a novetat s’ha instaurat també un premi al millor audiovisual amateur del campus, on podran participar qualsevol alumne amb les seues pròpies càmares o móvils.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.