Godella llança un video promocional per fomentar l’ús de l’aplicació mòbil municipal

473

L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Comunicació, ha llançat un vídeo per promocionar l’ús de l’aplicació mòbil municipal, que es pot descarregar de manera gratuïta tant per a dispositius iOS com Android.

El regidor de Comunicació, Paco Aràndiga, s’ha mostrat satisfet amb el resultat, i ha destacat que “l’app és una ferramenta necessària per apropar la ciutadania a l’Administració, facilitant la comunicació entre les dues parts i afavorint una major transparència”.

Aquesta aplicació ofereix al ciutadà estar al dia de totes les notícies i novetats del seu poble, consultar l’agenda d’activitats culturals, esportives o juvenils, l’agenda d’actes d’Alcaldia i dels regidors del Grup de Govern, i l’agenda de reunions municipals amb els seus ordres del dia.

A més, es podrà accedir a informació d’utilitat com les farmàcies de guàrdia de Godella i Burjassot, l’oratge, els horaris de metro i autobús i informació dels distints departaments de l’Ajuntament.

D’altra banda, l’app té un sistema d’avisos en gràcies als quals arriben notificacions de convocatòries, talls de carrers, etc. així com un servei de bústia ciutadana a través del qual es pot fer arribar a l’Administració les demandes i els suggeriments pel que fa a possibles incidències o imperfectes en la via pública.

Per últim, aquesta ferramenta també compta amb tres mapes temàtics per a que situar-se al poble. El primer d’ells, assenyala quins són i on estan els llocs d’interès municipal. El segon llista tots els restaurants i t’ofereix l’opció de cridar directament des del teu telèfon per reservar taula i, el tercer situa els comerços locals per a facilitar les compres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.