Godella finalitza les festes amb la disparà de Ricardo Caballer

0
173

El pirotècnic godellenc, Ricardo Caballer, va ser l’encarregat de tancar les festes de Godella amb 20 minuts de castell de focs artificials.

IMG_7358
Una disparà que va eixir correctament, ja que va comptar amb la direcció i velocitat del vent ideal perquè els veïns de Godella, els seus visitants, i la família Caballer pogueren gaudir al màxim d’un final de festa.

A més, es va celebrar a Saló de Plens de l’Ajuntament un homenatge al pirotècnic que va rebre l’escut de plata per part del consistori de la localitat. “No podíem deixar escapar l’oportunitat de rendir tribut a un dels godellencs més internacionals hui dia, i més després de guanyar, el passat mes de juliol, el Júpiter d’Or del prestigiós festival internacional de Mont-real, L’International des Feux Loto-Québec” ha declarat l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis.

Per tot això, el pirotècnic va agrair el gest a tots els grups polítics de l’Ajuntament i va confessar que tot i que actualment no viu a Godella, sempre la porta al cor.

A l’acte també va acudir el regidor del Partit Popular, Vicent Estellés, que ha assegurat que “els godellencs senten els èxits de Ricardo Caballer una miqueta seus. A més, ens plena d’orgull el fet que el millor pirotècnic del món siga del nostre poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here