Godella finalitza les festes amb la disparà de Ricardo Caballer

576

El pirotècnic godellenc, Ricardo Caballer, va ser l'encarregat de tancar les festes de Godella amb 20 minuts de castell de focs artificials.

IMG_7358
Una disparà que va eixir correctament, ja que va comptar amb la direcció i velocitat del vent ideal perquè els veïns de Godella, els seus visitants, i la família Caballer pogueren gaudir al màxim d'un final de festa.

A més, es va celebrar a Saló de Plens de l'Ajuntament un homenatge al pirotècnic que va rebre l'escut de plata per part del consistori de la localitat. "No podíem deixar escapar l'oportunitat de rendir tribut a un dels godellencs més internacionals hui dia, i més després de guanyar, el passat mes de juliol, el Júpiter d'Or del prestigiós festival internacional de Mont-real, L'International des Feux Loto-Québec" ha declarat l'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis.

Per tot això, el pirotècnic va agrair el gest a tots els grups polítics de l'Ajuntament i va confessar que tot i que actualment no viu a Godella, sempre la porta al cor.

A l'acte també va acudir el regidor del Partit Popular, Vicent Estellés, que ha assegurat que "els godellencs senten els èxits de Ricardo Caballer una miqueta seus. A més, ens plena d'orgull el fet que el millor pirotècnic del món siga del nostre poble".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.