Godella felicita als xics de l’EPLA pel campionat d’Espanya de Cross Escolar

625

El regidor d’Esports, Fernando Oliveros, i l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, han rebut  en el saló de plens de l’Ajuntament de Godella a l’equip de l’EPLA que va guanyar el campionat d’Espanya de Cross Escolar ISF (International School Federation), i que representarà a Espanya en el Campionat del Món, del 2 al 7 d’abril en París.

Godella felicita als xics de l’EPLApel campionat d’Espanya de Cross EscolarEn nom de l’EPLA, han acudit Jose Díaz, Director General del Colegio EPLA, Eduardo L. Gómez, coordinador y entrenador del equipo de Atletismo, y Arturo Giménez Profesor de Educación Física del colegio

Oliveros, ha transmet, en nom de tota la corporació, la felicitació tant a l’entrenador Eduardo L. Gómez com als atletes guanyadors, i els ha desitjat molta sort per a la cita mundial. L’expedició godellenca estava formada pels corredors Arturo Giménez, Pablo Drees, Babil Asturz, Antonio Aparicio, Víctor Llorens i Miguel Rodríguez. A més dels corredors, a la recepció oficial han acudit el director general del col·legi, José Díaz; el coordinador i entrenador de l’equip d’atletisme, Eduardo L. Gómez; i el professor d’educació física, Arturo Giménez.

Sobre el títol aconseguit al Campionat d’Espanya que es va celebrar a Leganés a finals de gener, l’entrenador Eduardo L. Gómez, va destacar que el fet que quatre dels atletes ja competien al club de Godella va estar un punt de partida força favorable i “a nivell col·lectiu férem un gran treball tàctic, i això fou el que finalment ens va permetre trencar la cursa i guanyar el campionat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.