Godella exposa al diputat de Carreteres els problemes d'inundabilitat de la CV-310 després de la remodelació

545

reunión cv-310La búsqueda d'una solució per a les inundacions de Godella continua sent prioritària per a l'Ajuntament de Godella. Aqueixa, i les necessitats de la localitat en matèria d'infraestructures i de carreteres, van ser les principals raons per les quals dimecres l'alcaldessa, Eva Sanchis, va visitar el diputat de Carreteres, Pablo Seguí.

Sanchis va tractar amb el responsable provincial alguns problemes de la CV-310 que, segons va assenyalar, “han sorgit després de la remodelació”. En aquest sentit, l'alcaldessa va sostenir que “el nou vial té problemes d'inundacions i el canvi de disseny ha aïllat el barri de Santa Bàrbara, per la qual cosa és necessari solucionar aquestes qüestions”.

Així mateix, va comentar que el pla de millora d'aquest vial incloïa diverses rotondes que no es van executar, per la qual cosa va sol·licitar la desafectació de les glorietes per a destinar aqueixos terrenys a altres finalitats útils per a la localitat. També va sol·licitar la cessió a l'Ajuntament d'una caseta de peons caminers que hi ha en la carretera per a destinar-la a ús municipal.

Per la seua banda, Seguí va mostrar el seu interès pels temes tractats en la trobada i va assegurar que estudiarà cadascun dels projectes amb la finalitat de cobrir les necessitats de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.