Godella demana ajuda per a trobar clavaris per a les festes del Rosari i del Salvador

1604

Amb el tradicional castell de focs artificials del darrer dissabte i la processó del Crist de la Pau d'ahir, diumenge, van finalitzar les festes de Godella 2018.

fiestas godellaLes festes han comptat un any més amb el suport de les penyes, que han fet possible la realització d'activitats pels veïns i veïnes de Godella, i que en paraules de la regidora de l'àrea, Tatiana Prades, han tingut un resultat “molt positiu”.

“Enguany ha hagut activitats diferents a altres anys que han tingut molt bona acollida, com la Godega de la penya Mel de Romer o el taller de Zumba de les Pebreretes. I altres activitats que es van consolidant, com la Tapa per l’aire de la penya Tot per l’aire i el Combato di Vino que va ser retransmès per la televisió pública valenciana, Àpunt”, segons ha comentat la regidora Tatiana Prades.

Per altra banda, la regidora afirma que ha hagut certes complicacions en l’organització d’alguns actes com el canvi d’ubicació de l’espectacle musical ‘Jaula de Grillos’ per motius climatològics. A més, “la festa dels Moros i Cristians que malgrat haver-hi hagut menys comparses i la desfilada ha sigut més curt que anys anteriors, les persones encarregades s'han esforçat moltíssim i cal donar-les el nostre reconeixement i suport”, ha assenyalat Prades.

Sense clavaris del Rosari ni del Salvador

La regidora de festes fa un crida perquè actualment no hi ha clavaris ni del Rosari ni del Salvador, i aprofita per animar a la gent a ser clavari o clavariessa.

Les festes s'han pogut seguir a les xarxes socials oficials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) a través del hashtag #GodellaenFestes.

En setembre, la regidoria de Festes farà, juntament amb les clavaries i penyes, una reunió de valoració d'aquesta edició i començarà a preparar les festes de Godella de 2019.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.