Godella celebrarà la Setmana Santa del 7 al 16 d'abril amb diversos actes litúrgics

1351

Des del divendres 7 i fins el diumenge 16 d'abril, Godella celebrarà la Setmana Santa amb diversos actes litúrgics organitzats amb la col·laboració de la regidoria de Festes. Abans, però, el diumenge 2 a les 20:00 h, s'ordenarà una missa i s'oferirà el pregó a la parròquia Sant Bertomeu.

A la mateixa parròquia, el Divendres de Dolors, 7 d'abril a les 20:00 h, tindrà lloc la missa cantada pel Cor Sant Bertomeu en honor a la Verge dels Dolors. A continuació es farà una degustació de dolços i mistela a la plaça de l'Església.

El dia 9 es celebrarà el Diumenge de Rams a les 12:30 h a la llotgeta de l'església Sant Bertomeu. Es farà la tradicional benedicció i processó dels rams amb el següent itinerari: llotgeta, carrer Major, carrer Abadia i plaça del Mercat.

El Dijous Sant, dia 13 d'abril, a les 20:00 h tindrà lloc la missa de la 'Cena del Señor' a la parròquia Sant Bertomeu. El Divendres Sant, a les 10:00 h es realitzarà el Viacrucis al bosc del col·legi Sacre Cor. I a les 20:00 h, la processó del Sant Enterrament en que acompanyaran les imatges de la Verge dels Dolors, el Crist de la Pau i el Sant Sepulcre, amb eixida des de la parròquia Sant Bertomeu.

El 15 d'abril a les 23:00 h, el parc del Molí acollirà la festa de l'arc, on es muntarà l'arc per a l'Encontre. Les clavariesses del Salvador i del Rosari oferiran dolços i xocolata per a tothom que s'acoste.

Per últim, el Diumenge de Resurrecció, dia 16 d'abril, a les 10:00 h, des del parc del Molí fins la parròquia Sant Bertomeu, tindrà lloc la processó i Encontre amb les imatges del Salvador i la Verge del Rosari. A continuació hi haurà la missa de Resurrecció amb la participació de les clavariesses i els clavaris.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.