Generalitat i Mancomunitat garantixen una nova edició de l’ACCO a l’Horta Sud

786

El president de la Mancomunitat de l’Horta Sud, Carlos Fernández Bielsa, s’ha reunit amb la directora general d’Ocupació i Formació (Labora) de la Generalitat Valenciana, Rocío Briones, per a avançar en la continuïtat dels programes de l’ACCO (Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació) de l’Horta Sud.

Generalitat i Mancomunitat garantixen una nova edició de l’ACCO a l’Horta SudEn la reunió celebrada a la seu de Labora (antic SERVEF), s’han garantit els fons per tal de mantindre l’esforç de les entitats en esta materia.

D’esta manera, l’equip de l’ACCO s’encarregarà novament d’elaborar tallers dinàmics per totes les localitats de la comarca, per tal de formar a tots els usuaris en la seua voluntad de trobar un treball i afrontar un procés de selección amb èxit. Enguany la novetat es va centrar en el treball en equip, formant una comunitat en les aules on els problemes i la cerca de solucions es treballaven en grup.

El programa 2017- 2018, de fet, va aconseguir xifres molt positives ja que es van realitzar 560 atencions en inserció laboral, amb un centenar d’usuaris als cursos de competències digitals, i 144 negocis van estar assesorats gratuïtament. A més, es van aconseguir 62 contractacions directes.

Per a l’any vinent ja s’han preparat noves línies de treball innovadores i en la línea de les accions més exitoses d’altres anys. “Bona mostra del compromís cap a la consolidació dels pactes territorials per l’ocupació són el suport imprescindible de Labora als mateixos”. Bielsa ha agraït l’interés i esforç de Rocío Briones en este sentit.

Segons el president “la bona sintonia entre les institucions consolida els programes que des de l’Horta Sud s’estan portant a terme per l’ocupació, i que tan bons resultats estan donant, i obri portes a nous escenaris de participació”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.