Generalitat es compromet a iniciar les obres perquè en un termini de 18 mesos la línia de tren C-3 arribe a València

0
82

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, s’ha reunit amb el director general de Transport, Carlos Eleno, per exigir millores en el transport públic d’Alaquàs. En la reunió s’han plantejat les deficiències que pateix Alaquàs en matèria de transport públic i s’ha exigit una solució immediata al problema d’accessibilitat de les estacions de la línia de proximitats C-3 així com també a les carències del servei d’autobusos a Alaquàs.
La primera edil ha assistit a la trobada acompanyada de la regidora de Transport a l’Ajuntament d’Alaquàs, Marta Casas i dels portaveus dels partits polítics que integren la Corporació Municipal, fruït del compromís assumit per l’alcaldessa de treballar junts en els problemes de primera necessitat d’Alaquàs.

Per a l’alcaldessa d’Alaquàs, les mesures abordades hui són “solucions immediates i inajornables que en qualsevol cas no donen resposta als vertaders problemes d’incomunicació que pateix Alaquàs i pels quals anem a continuar treballant ja que el nostre objectiu prioritari és l’arribada del metro a Alaquàs”.

Respecte al tema de la línia de tren C-3, s’ha exigit a la Conselleria de Transport així com al Ministeri de Foment, un programa d’inversions per a garantir l’accés de la línia de proximitats C-3 a València, la seua modernització i electrificació i el seu desdoblament per tal de millorar el servei. En aquest sentit, el director general de Transport s’ha compromés a iniciar les obres perquè la línia C-3 arribe a l’estació de València en un termini de 18 mesos.

Pel que fa a les deficiències en la línia d’autobús que connecta Alaquàs amb València, l’alcaldessa ha exigit una solució a la falta de freqüència així com a la poca flexibilitat de tarifes i abonaments que ofereix l’empresa concessionària d’aquest servei. En la reunió s’ha demanat també una modernització de la flota de vehicles donat que es troba en detriment respecte al servei que s’ofereix en altres poblacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.