Generalitat amplia i millora el tram del carril bici de la Via Xurra entre el barranc del Carraixet i Meliana

1058

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat està realitzant una actuació d’ampliació i millora del tram del carril bici de la Via Xurra entre el barranc del Carraixet i Meliana.

Les obres consisteix en l’ampliació de la plataforma amb la finalitat d’establir dos zones diferenciades per a bicicletes i vianants tal com hi ha en altres trams del carril bici o l’Anell Verd.

D’ací a uns dies començaran a Meliana, al tram entre el pont del camí del Barranquet i la rotonda del camí de la Garrigosa. L’actuació inclou també l’enllumenat dels trams de Meliana, tant des de la Garrigosa fins al pont del Barranquet com des del C/ Blasco Ibáñez fins al camí de la Mar de Foios. Una millora que s’ha inclòs a petició de l’Ajuntament de Meliana.

Aquesta actuació és complementària a altres que la mateixa Conselleria té previstes a la zona -algunes ja en execució-, que tenen la finalitat d’ampliar i millorar la xarxa de carrils bici i la interconnexió entre municipis. Com ara millores als camins auxiliars de la vora del barranc del Carraixet o la rotonda d’accés a Meliana i Foios.

Les obres optimitzaran i facilitaran la mobilitat pels corredors del barranc del Carraixet, que uneixen el litoral i l’interior; l’Anell Verd que circumval·larà València i connectarà l’àrea metropolitana; i la Via Xurra que vertebra l’eix nord-sud des de Puçol fins a València travessant l’Horta Nord.

L'Ajuntament de Meliana ha recordat que compta amb un servei de bicis de préstec -compatible amb el de l’àrea metropolitana de València- que està en funcionament, amb dos estacions operatives al nucli de Meliana (c/ Juli Benlloch i c/ Blasco Ibáñez).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.