Gatillazo, al Festival Rock d’Alaquàs

844

El grup Gatillazo estarà enguany al cartell del Festival Rock d’Alaquàs que cada any celebra l’Ajuntament d’Alaquàs en el mes d’agost. El consistori ha tancat ja les negociacions amb la que serà una de les bandes principals d’aquesta nova edició que combinarà un any més grups de reconegut prestigi nacional amb la participació de grups valencians.

Gatillazo,  FRA Alaquàs

Gatillazo serà un dels plats forts d’aquesta nova edició. Un grup espanyol de música punk procedent de Salvatierra (Álava) i creat en 2004 per Evaristo, excantant de La Polla Records. Hui precisament es presenta el seu nou disc anomenat 'Como conbertirse en nada'. El sisé CD d’aquest grup que veu la llum tres anys després de l’anterior, Siglo XXI.

L’Ajuntament d’Alaquàs continua treballant en la configuració d’aquesta nova edició que se celebrarà el dissabte 27 d’agost al Parc de la Sequieta. Al llarg de la setmana que ve es donarà a conèixer el grup guanyador del Concurs Prefra. Emergents, posat en marxa fa cinc anys per tal de seleccionar els grups locals i valencians que enguany participaran al Festival Rock d’Alaquàs (FRA).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.