García de la Mota es presentarà a l’acte de conciliació per a ratificar-se en les seues declaracions

0
57
Bankia

El Consell Polític Local d’EUPV de Mislata ha recolçat el treball efectuat pel seu representant a l’Ajuntament del municipi, Salvador García de la Mota, així com les seues consideracions al voltant de la liquidació dels aparcaments de Lubasa que li han costat una denúncia per injúries i calúmnies. Per això, De la Mota acudirà a l’acte de conciliació demant pel grup popular.
Segons la seua resolució, el Consell Polític Local respecta a la institució judicial i, “en conseqüència, considera apropiada la presentació del regidor en l’acte de conciliació”. Així mateix l’òrgan del partit ha valorat la posició ideològica i política del seu regidor davant de l’estratègia de ratificació dels plantejaments mantinguts en els esdeveniments pels quals ha estat denunciat.

“El Consell Polític Local no només valora sinó que s’identifica plenament amb la coherència política de la que fa gala Salvador García de la Mota com a representant d’EUPV i, per tant, en l’oposició del Consistori de Mislata”, conclou la nota del partit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here