Gabino Diego i els seus ’39 escalones’, principal reclam de la programació tardor-hivern del TAMA

0
74
Bankia

El Teatre Auditori Municipal d’Aldaia TAMA presenta la programació de tardor-hivern 2009 on destaca la presència de personatges tan importants de les arts escèniques com el grup d’actors de la sèrie d’èxit L’alquería blanca, i el polivalent Gabino Diego.

La nova temporada al TAMA s’encetarà el primer cap de setmana d’octubre amb l’espectacle de dansa El circo de la mujer serpiente. Podrem gaudir també del Concert intercanvi de bandes de música, a més de la representació de El somni d’una nit d’estiu per part de L’EMTA d’Aldaia. La nota destacada a l’octubre serà la presència al nostre poble dels actors de L’Alquería blanca de Canal 9 amb l’obra Pollo & Hijos, un ‘vodevil’ frenètic amb comèdia, aventura i enredo que farà disfrutar a tots els públics.

Al novembre també continuaran les representacions teatrals al TAMA, el dia 8 amb Ras, de Maduixa Creacions, i el dia 20 amb la representació de l’obra Brokers, un espectable que retracta el consumisme i el món dels negocis i les altes finances, amb poques paraules, molta irreverència i una cuidada posada en escena. També se celebrarà el VIIè Certàmen de Bandes de Música i la presentació de les falleres majors d’Aldaia el dia 28.

L’últim mes de l’any el TAMA viurà les presentacions de les falleres majors de les falles Plaça d’Europa i Villarrobledo. I com no, el teatre també estarà present a l’auditori municipal amb l’obra 39 escalones, amb Gabino Diego com actor estrela. Un divertit espectable en clau de còmic a l’estil del gran Alfred Hitchcock. Ja en plenes festes nadalenques els xiquets esdevindran protagonistes al TAMA, amb la representació del VIII Cicle nadalenc de teatre per a xiquets i xiquetes els dies 28, 29 i 30.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here