El cap d'esports de Ràdio Valencia-Cadena Ser, Fran Guaita, presenta a Albal la biografia de Ricardo Arias

1188
El cap d'esports de Ràdio Valencia-Cadena Ser, Fran Guaita, va passar anit pels estudis de l'emissora municipal d'Albal, Ràdio Sol, per a participar al programa 'Mundo Mestalla' per a presentar 'Libre', la biografia novel·ladada dedicada a la figura de l'exjugador del Valencia CF, Ricardo Arias.
Guaita, veí d'Aldaia, ha explicat que Aria, també conegut con 'el xiquet de Catarroja', "té una vida de pel·lícula". Fran Guaita es va mostrar orgullós d'haver posat sobre paper a una figura del futbol convertida en llegenda, al que considera, "un líder, un jugador elegant i lliure, una persona de bon cor".
El regidor d'esports, Tino Moreno, va donar la benvinguda al periodista aldaier, al qual va donar les gràcies pel seu pas per Albal i el va desitjar sort amb el llibre que va per la segona edició i que ha confiat en l'editorial Sargantana.
La professió de Fran Guaita ha estat majoritàriament vinculada a les ones hertzianes. El jove periodista va començar a formar-se a l'emissora municipal del seu poble natal, Aldaia Ràdio, on va fornar part del programa 'La Bombonera' dirigit pel periodista també aldaier, Jordi Sanchis.
Guaita va posar en valor el treball que desenvolupen, des de fa molts anys, les ràdios públiques que conformen la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes (XEMV), de les quals ell ha estat una figura destacada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.