Font de Mora eludeix respondre sobre la data de finalització de les obres del col•legi Nº10

0
2 lecturas

El grup municipal del Bloc a Torrent ha denunciat que el conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, “no sap ni quan començaran les obres ni quan s’inaugurarà el CEIP Nº 10 de Torrent que actualment funciona íntegrament en aules prefabricades”. El Bloc ha donat a conèixer la contestació a una pregunta realitzada pel diputat a les Corts Valencianes Josep Maria Pañella, en la qual havia demanat saber “la data prevista de finalització de les obres de construcció o d’inauguració”.
Davant d’esta qüestió, Font de Mora ha contestat que “la finalització estimada segons el projecte és de 18 mesos”, sense especificar el moment de començament de les obres.

El grup municipal del Bloc ja va denunciar que la licitació de les obres, que no s’ha anunciat encara, és el moment per a poder calcular quan podran els xiquets estrenar la nova escola, que en la millor de les previsions no serà fins al mes de novembre de 2011. En un escenari més realista si les obres es licitaren abans de juny de 2010, d’acord amb els tràmits administratius necessaris i la dotació pressupostària, tot indica que s’inauguraria el centre per a setembre de 2012.

Estes previsions provoquen que, durant tres cursos escolars, els xiquets rebran classes en aules prefabricades i no en unes instal•lacions homologades. A hores d’ara, l’empresa CIEGSA encara no ha anunciat en la seua pàgina web la licitació de les obres per a que es presenten ofertes.

El portaveu del grup municipal, Vicent Beguer, considera que la contestació de Font de Mora “és una nova mostra de la falta de respecte de la Generalitat i el seu govern cap als torrentins que amb indignació contemplem com ha desaparegut el pressupost destinat a la construcció del nou Hospital en 2008 i, ara, que les inversions educatives previstes en el Pla Creaescola per a la nostra ciutat s’executaran les últimes”.

Beguer recorda que “el pla va començar amb una primera fase 2003-2006, és a dir, ja fa més de sis anys i el PP gestiona la Generalitat des de 1995. No potser que qui ha de planificar la construcció de centres escolars no haja fet les previsions necessàries i ho hagen de pagar els xiquets amb unes instal•lacions incorrectes ja que els seu pares paguen els imposts com tots els ciutadans ”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí