Foios treballa ja a millorar en 2017 les fires gastronòmica i comercial després de l'èxit d'enguany

782

La proposta de l’Ajuntament de Foios de fer al mateix temps i en un mateix espai la Fira Comercial i Agrícola i la Fira Gastronòmica ha sigut un èxit de participació d'acord amb la gran participació que ha omplit, segons fons municipals, l’albereda de Foios.

foios-fira-gastronomica

La resposta ha vingut a confirmar que, pese a la competència en la propera Massamagrell que també celebra actes festius este cap de setmana, les dos fires es complementen, es reforcen mútuament i el conjunt és molt més atractiu, segons ha explicat a Hortanoticias l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz.

Ruiz ha felicitat a l’organització de les dos Fires, als bars que han participat en la Gastronòmica, a ACOFIP i els seus associats que han participat en la Comercial, “que des d’un primer moment han mostrat una molt bona predisposició, ganes i generositat”.

L’alcalde destaca també el treball, l’esforç i la dedicació dels dos regidors del ram, Juanjo Civera i Gumer Ynarejos Serrano, i dels seus tècnics, Raül Martí, i d’Isabel Pina del Pactem Nord, també del voluntariat de Bencuit “que han fet possible dos fires de rècord i molt bones expectatives de futur”.

L’èxit refrenda l’aposta de l’ajuntament de Foios de ajuntar les dos fires. Ara, segons Ruiz, “ens toca treballar per a corregir els errors i millorar els ja boníssims resultants per al pròxim any”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.