Foios treballa ja a millorar en 2017 les fires gastronòmica i comercial després de l’èxit d’enguany

0
241

La proposta de l’Ajuntament de Foios de fer al mateix temps i en un mateix espai la Fira Comercial i Agrícola i la Fira Gastronòmica ha sigut un èxit de participació d’acord amb la gran participació que ha omplit, segons fons municipals, l’albereda de Foios.

foios-fira-gastronomica

La resposta ha vingut a confirmar que, pese a la competència en la propera Massamagrell que també celebra actes festius este cap de setmana, les dos fires es complementen, es reforcen mútuament i el conjunt és molt més atractiu, segons ha explicat a Hortanoticias l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz.

Ruiz ha felicitat a l’organització de les dos Fires, als bars que han participat en la Gastronòmica, a ACOFIP i els seus associats que han participat en la Comercial, “que des d’un primer moment han mostrat una molt bona predisposició, ganes i generositat”.

L’alcalde destaca també el treball, l’esforç i la dedicació dels dos regidors del ram, Juanjo Civera i Gumer Ynarejos Serrano, i dels seus tècnics, Raül Martí, i d’Isabel Pina del Pactem Nord, també del voluntariat de Bencuit “que han fet possible dos fires de rècord i molt bones expectatives de futur”.

L’èxit refrenda l’aposta de l’ajuntament de Foios de ajuntar les dos fires. Ara, segons Ruiz, “ens toca treballar per a corregir els errors i millorar els ja boníssims resultants per al pròxim any”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here