Foios reforça el seu servei d'orientació professional en la contractació d'una nova orientadora

481

L'ajuntament de Foios ha incorporat al Servei d’Orientació Laboral a una nova orientadora que reforçarà el servei d'ADL, intentant donar noves oportunitats d'inserció als nostres joves i en general a les persones desocupades.

Foios ajuntamentLa tècnica continuarà l'assessorament i la realització d'itineraris personalitzats d’inserció laboral a les persones aturades de Foios inscrites al SERVEF. La contractació s’ha fet mitjançant una subvenció per a la contractació de joves qualificats, dins del programa Avalem Joves de la Conselleria d’Ocupació i finançada pel Fons Social Europeu.

La persona contractada s’entrevistarà personalment amb les persones desocupades per orientar-les laboralment i aconseguir perfils de candidatura més favorables a la seua inserció en el mercat de treball.

Entre les seues funcions, a part de les accions destinades a la inserció en el món laboral, destaquen també l’acompanyament a l’emprendiment i l’autoocupació, la redacció de currículums per fer-los més atractius, la prospecció d’empreses a la recerca d’ofertes de treball, el disseny de perfils laborals en l’entorn de les xarxes socials, realització de tallers i altres accions col•lectives per al foment de l’ocupació als diferents sectors poblacionals, així com informació en general en l’àmbit de la inserció laboral i la formació.

La contractació de l’orientadora laboral reforçarà el servei que presta l’Agència de Desenvolupament Local, actualment integrada per una tècnica habitualment més centrada en la confecció i sol•licitud de subvencions municipals, ampliant així les prestacions, l’atenció i l’horari del departament situat a l’antic escorxador.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.