Foios reforça el seu servei d'orientació professional en la contractació d'una nova orientadora

391

L'ajuntament de Foios ha incorporat al Servei d’Orientació Laboral a una nova orientadora que reforçarà el servei d'ADL, intentant donar noves oportunitats d'inserció als nostres joves i en general a les persones desocupades.

Foios ajuntamentLa tècnica continuarà l'assessorament i la realització d'itineraris personalitzats d’inserció laboral a les persones aturades de Foios inscrites al SERVEF. La contractació s’ha fet mitjançant una subvenció per a la contractació de joves qualificats, dins del programa Avalem Joves de la Conselleria d’Ocupació i finançada pel Fons Social Europeu.

La persona contractada s’entrevistarà personalment amb les persones desocupades per orientar-les laboralment i aconseguir perfils de candidatura més favorables a la seua inserció en el mercat de treball.

Entre les seues funcions, a part de les accions destinades a la inserció en el món laboral, destaquen també l’acompanyament a l’emprendiment i l’autoocupació, la redacció de currículums per fer-los més atractius, la prospecció d’empreses a la recerca d’ofertes de treball, el disseny de perfils laborals en l’entorn de les xarxes socials, realització de tallers i altres accions col•lectives per al foment de l’ocupació als diferents sectors poblacionals, així com informació en general en l’àmbit de la inserció laboral i la formació.

La contractació de l’orientadora laboral reforçarà el servei que presta l’Agència de Desenvolupament Local, actualment integrada per una tècnica habitualment més centrada en la confecció i sol•licitud de subvencions municipals, ampliant així les prestacions, l’atenció i l’horari del departament situat a l’antic escorxador.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.