Foios inicia el termini de renovació de l’abonament anual de metro per a jubilats i pensionistes

943

Durant tot el mes de maig està obert als baixos de l’Ajuntament de Foios el període de renovació de l’abonament anual de Metro per a jubilats i pensionistes. L’any passat van ser prop de 600 persones les que van sol·licitar l’abonament i que hauran rebut una carta amb el dia i l’hora per a la seua renovació.

Foios bonometro pensionistes jubilatsEnguany, l’Ajuntament subvenciona amb 15 euros cada abonament General, que passa a tindre un preu final de 74 € o 76 € en funció que es tracte d’una renovació o d’una nova targeta per a persones jubilades o pensionistes que no en tenien.

A més, s’han ampliat els supòsits de l’anomenat Abonament Social amb que l’Ajuntament subvenciona un màxim del 50%, és a dir fins a 45 €, del cost de les targetes anuals dels jubilats i pensionistes amb rendes baixes que utilitzen el Metro per motius d’assistència mèdica i d’altres aspectes relacionats. Esta modalitat d’abonament es gestiona directament al Departament de Serveis Socials.

Les dos modalitats d’abonament, General i Social, es recullen en els pressuposts del 2018 amb una partida que ascendeix a 15.000 € d’inversió.

Des de la Regidoria de Serveis Socials s’ha ressaltat que amb la introducció dels 15 € de subvenció per títol i l’existència ampliada de l’Abonament Social de Metro, s’aconsegueix un equilibri entre les finances municipals i l’interès creixent de jubilats i pensionistes per l’abonament anual, pel preu i la seua comoditat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.