Foios es prepara per a celebrar els dies 10,11 i 12 de juny la XI fira comercial

23

Foios es prepara per a celebrar la XI Fira Comercial dels dies 10, 11 i 12 de juny. L'organització de la Fira estarà a càrrec de l'Ajuntament de Foios, en col·laboració amb el Consorci Pactem Nord i l'Associació de comerciants i professionals de Foios, els que constituïxen el comité organitzador de l'esdeveniment.

Feria comercial FoiosLa Fira se celebrarà en l'entorn de la Plaça d’Espanya (l'Albereda) els dies divendres 10, dissabte 11 i diumenge 12 de juny de 2022. L'organització tindrà facultats per a ampliar els llocs de celebració, redistribuir i canviar la ubicació dels expositors.

La inauguració oficial de la Fira serà el dia 10 de juny. Els horaris de la Fira: divendres de 17 a 21 hores, i dissabte i diumenge de 11 a 14 hores, i de 17 a 21 hores.

Participació  i reserves d'espais fins al 16 de maig

El termini general per a presentar el Full d'Inscripció finalitzarà el 16 de maig de 2022, amb la finalitat de facilitar l'organització d'espais.

A esta XII fira podran participar en la fira tots els comerciants, empresaris, agricultors, fabricants, artesans, magatzemistes o distribuïdors exclusius, així com empreses relacionades amb el sector del turisme. L'Organització podrà invitar a un altre tipus d'entitats que complementen els servicis oferits en la Fira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.