Foios destina la primera setmana de març a homenatjar a les dones

450

Tríptic_DONA2015Per homenatjar a la dona i com ja ve sent tradició, la primera setmana de març es celebra a Foios la Setmana de la Dona. Les encarregades de portar esta setmana a cap son les dos associacions de ames de casa que hi ha a la localitat, l’associació de Ames de Casa i Consumidores Tyrius, i l’associació de Dones de Foios.

L’acte d’obertura el proper dilluns 2 de març vindrà de mans del alcalde, Héctor Bueno, el retor, Vicente Cerezo, la regidora de la Dona, Ana Ruiz, la presidenta de les ames de casa Tyrius, Amparo Cabo, la presidenta de les Dones de Foios, Xaro Carretero i finalment i com a invitada d’honor, la Jutgessa de Pau, Pilar Devís.

Aquests seran els encarregats de presentar tots els actes que ompliran aquesta setmana. Un acte que continuarà amb la posterior xarla al saló d’actes de l’ajuntament de Carolina Gómez, agent d’igualtat, al voltant de la crisi sobre la dona.

El dimecres 4 de març al Bar Musical la associació Tyrius oferirà caldera, i a les 18.00 les Dones de Foios conviden a tots a la xarla Agrupem-nos totes, a càrrec de Mercé Martínez, treballadora social de l’Ajuntament de Foios.

El 5 de març, les Dones de Foios projectaran a les 18.00 a la casa de la cultura de la localitat una pel·lícula amb el posterior col·loqui i, al dia següent, com a homenatge a les dones majors de la localitat hi haurà una concentració a les 17.30 en la plaça del poble i a les 18.00 es donarà pas a un acte i festival. Finalment, el dissabte 7 es farà una caldera commemorativa.

Tancaran la setmana de la dona, el dimecres 11 de març, les ames de casa Tyrius. Eixe mateix dia es realitzarà a les 10.00 una visita guiada a Sant Miquel dels Reis i per concloure, a les 12.00 una lectura a càrrec de l’escriptora Isabel San Sebastián.

Així conclourà una setmana dedicada a les dones de Foios.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.