Foios instal·la un tercer desfibril·lador en la porta principal de l’ajuntament

783

L’Ajuntament de Foios ha felicitat dos agents de la Policia Local per la seua actuació davant una urgència sanitària a un veí, en que es va utilitzar el desfibril·lador incorporat al cotxe patrulla.

Foios desfibril·lador Policia LocalSegons ha explicat l’alcalde Sergi Ruiz, en els últims temps, han sigut diverses les ocasions en què la Policia Local ha hagut d’utilitzar el desfibril·lador en episodis cardíacs greus, actuació que, de vegades, ha permés salvar la vida del veí.


Conscients d’esta importància i seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i la Federació Mundial del Cor pel que fa a les mesures de prevenció de malalties cardiovasculars, Foios ha instal·lat un tercer desfibril·lador en la Plaça del Poble, al costat de la porta principal de l’Ajuntament, que augmenta la dotació ja existent fins ara al cotxe patrulla i al poliesportiu.

La plantilla de policia, i el diferent personal del poliesportiu ja compten amb formació específica d’ús del desfibril·lador i de primers auxilis, formació que s’anirà ampliant a la resta de treballadors municipals i a la població en general interessada, d’esta manera serà possible oferir l’assistència d’urgència necessària a l’afectat en els primers instants d’un episodi cardíac, fins l’arribada dels serveis mèdics d’emergència.

Amb esta tercera adquisició, explica l’alcalde Sergi Ruiz, “dotant els espais públics amb este tipus de dispositius, i formant el nostre personal i a la població en general en el seu ús, Foios es manté a l’avantguarda dels municipis cardioprotegits”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.