Foios convoca un concurs d'idees per decidir el disseny i construcció del nou ajuntament

769

El equip de govern de Foios ha incorporat als pressupostos del 2020 una partida de 100.000 euros per a fer un concurs d'idees entre professionals per a decidir com fer el nou ajuntament.

foios ajuntament ampliacioEl concurs d'idees pretén buscar la solució òptima per a la integració de la casa contigua en un únic espai, decidint, entre d'altres coses, si s'enderroquen ambdós edificis o si es manté l'actual.

Per això, el primer premi del qual consistirà en l'adjudicació de la redacció del projecte del nou Ajuntament de Foios. La idea guanyadora haurà de procurar l'equilibri entre les necessitats municipals que s'establiran en les bases del concurs, i el cost estimat del projecte.

La casa contigua adquirida en el 2018 té 142 metres quadrats de solar, amb 9 metres de façana, i coincideix plenament amb la profunditat de l’actual edifici consistorial, la qual cosa la fa molt adequada per a la integració dels dos edificis en un de sol.

El nou ajuntament tindrà uns 300 metres quadrats més de superfície útil si el projecte opta per mantindre les dos plantes actuals, o 500 metres quadrats si es decideix elevar una planta segona addicional a tot el conjunt consistorial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.