Foios contractarà un tècnic d’esports que coordine tota la pràctica esportiva del nou Pla municipal

0
176

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Foios, Carmen Cabo, ha  presentat el Pla de l’esport a les diferents associacions esportives de Foios “que ens permeten fer un salt de qualitat en la pràctica esportiva i de l’activitat física en Foios”.

Foios. Ajuntament

Aquest Pla de l’Esport vol ser, segons Cabo,  “una declaració i un impuls per a potenciar les iniciatives i determinar les estratègies que ens permeten coordinar totes les activitats de caràcter físic i esportiu que es fan a Foios”.

El Govern de Foios es proposa fomentar la pràctica esportiva, per això proposa que a més de les associacions que fan esport de competició les associacions que el practiquen estiguen coordinades.  Cabo explica que s’ha de comptar també amb les escoles “perquè des dels primers anys els nostres xiquets i les nostres xiquetes facen esport” i perquè tot açò es puga coordinar es contractarà un tècnic d’esports que coordine tota la pràctica esportiva de Foios.

A més perquè la participació i la col·laboració siga efectiva s’ha constituït el Consell Municipal d’Esport de Foios, segons explica la regidora d’Esports.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here