Foios destina 180.000 euros dels comptes 2021 per a connectar la nova entrada per la CV·300 al Sector Sud

1072

Els pressuposts de Foios del 2021 ha reservat 180.000 euros per a connectar la nova entrada per la CV·300 amb la rotonda que hi ha al Sector Sud. Esta actuació es complementarà en el projecte del tram final de la ronda Oest que també compta en consignació presupuestaria en els comptes de 2021.

Ronda sud FoiosAmb esta intervenció Foios dissenya un nou traçat per al Camí de la Creu, desplaçant el carril bici que anirà al costat de la via del metro, deixant la vorera i la banda d’aparcament al costat del poliesportiu i de l’institut. D’esta manera els veïns de Foios no hauràn de travessar la calçada, amb el perill que això suposa en l’actualitat.

La nova entrada a la CV300 pel Camí de la Creu, amb un accés còmode a l’institut i al poliesportiu, enllaça amb la ronda pel sud i permet accedir a l’oest i en un futur pròxim al nord sense necessitat de travessar el poble.

L’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, ha explicat que “estos 300 metres de vial que donen sentit a una ronda exterior que persegueix la mobilitat de veïns, visitants o simplement gent de pas, perquè puguen accedir àgilment a qualsevol punt del poble des de la circumval·lació. Completar la ronda de circumval·lació està costant molts esforços econòmics i humans però és imprescindible per transformar i millorar la mobilitat de Foios”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.