Foios compra 10 armilles antibales per a la plantilla de Policia Local

3660

L’Ajuntament de Foios ha adquirit 10 armilles antibales per a la plantilla de Policia Local per caducitat de les anteriors que ja no oferien bones condicions de seguretat per als agents. Les armilles són d’última generació, cadascuna d’elles està personalitzada i ajustada a cada agent i tenen una vida útil de 10 anys garantida pel fabricant.

chalecos antibalas FoiosLa direcció de la Policia Local  de Foios manifesta que “amb l’adquisició de les noves armilles, tots els policies del municipi disposen de la protecció adequada, no només contra armes de foc, sinó també contra agressions per arma blanca, per a efectuar el seu treball en les millors condicions de seguretat,i oferir així un servici de major qualitat al veïnat”.

L’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, explica que “l’adquisició de les armilles és una mostra més del compromís de l’Equip de Govern en la millora general de les condicions de la plantilla. La instauració d’esta millora en el cos policial de la localitat suposa un avanç en la seguretat i defensa pròpia dels agents que, a més, no hauran de compartir un element que ha d’adequar-se perfectament a les característiques físiques de cada agent per a ser totalment efectiu”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.