Finalitzen les obres del Camí de la Fita de Silla

0
105

cami fita silla (2)Ja han finalitzat les obres del camí de la Fita de Silla que van començar fa sis mesos. Els treballs s’han centrat en l’ampliació del camí de la Fita que tenien prevista la seua finalització per al mes de maig.

Una obra que es trobava junt amb la millora de camins rurals dins del Pla especial de suport a la inversió productiva en municipis de la Comunitat Valenciana, promogut per la Generalitat Valenciana, i en el qual, el nostre municipi ha comptat amb 250.000 euros de pressupost. Un pla en què també estan incloses les millores del camí del cementeri, la caseta de Navarro, el camí del Maser i la Font del Crist.

Després de les primeres fases en què es va fer replanteig que es va efectuar sobre el terreny dels nous límits del camí i l’eliminació d’arbres fruiters, es va efectuar el moviment de terra i la construcció del terraplé per a la nova explanada. Posteriorment, es va realitzar la construcció del ferm, les obres de fàbrica i la pavimentació amb capa asfàltica de rodament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.