Finalitza la festa fallera a Manises

1353

Aquest cap de setmana ha estat replet d’esdeveniments relacionats amb la festa de les falles. Divendres de vesprada es va realitzar la tradicional ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats a la plaça Rafael Atard de Manises. Malgrat la pluja i el fred que va estar present durant més de la meitat de l’ofrena, tots els fallers i falleres de les 11 comissions de Manises no van deixar de desfilar durant les quasi quatre hores que va durar aquest acte.

Manises. Falles 2016. CremaDissabte de matí va tindre lloc la missa en honor a Sant Josep, després de la qual, es va realitzar l’única i espectacular mascletà d’aquestes falles a la nostra ciutat. La jornada va continuar amb la visita de les nostres falleres juntament a membres de la JLF i de la corporació municipal a la residència de la tercera edat Sant Vicent i Sant Francesc per tal d’acompanyar els nostres majors en la crema de la falla que havien realitzat durant els dies previs.

La vida dels monuments fallers acabava sobre les 21:00 hores de la nit de la crema en el cas dels monuments infantils, i al voltant de les 00:00 hores per als monuments grans. La nit de la cremà va transcórrer amb normalitat i sense incidents.

Manises. Falles 2016. crema. falleras mayoresMembres de la corporació municipal van voler acompanyar en aquest moment especial de la cremà a alguns dels fallers de Manises, a més de per descomptat, presenciar la cremà de la Falla Trinquet, guanyadora del primer premi en categoria infantil i de la Falla Manises, guanyadora també del primer premi en monument gran. La nit va estar acompanyada en tot moment per música, foc, flames, castells de foc d’artifici, moltes emocions i llàgrimes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.