Fimel tanca les seues portes en un nou éxit de visitants, expositors i resultat econòmics

607

FIMEL 2015La XVI edición de Fimel, la Fira Agrícola i Comercial de Meliana es va tancar amb un èxit d’expositors, de visitants, de resultats en promoció i vendes, en la valoració de l’organització, dels servicis i de la programació d’activitats, i en el suport institucional.

Un dels motius de l’afluència massiva a Fimel 2015 ha sigut la programació d’activitats, diversa i variada, que han sigut molt participades, de vegades de manera simultània en tres espais diferents. A més de les actuacions d’animació. Així, ha sigut destacable el mercat medieval, els dos concerts, la demostració de gossos ensinistrats, la demostració de l’elaboració d’orxata, les escultures en fusta o el fi de festa amb el correfoc de la Colla de Dimonis de Massalfassar.

En este sentit, l’alcalde de Meliana, Josep Riera, destacà que “hem oferit una programació per a tots els públics, pensada perquè la gent passejara pel recinte i poguera estar-hi durant hores, també amb una oferta de restauració important i atractiva. La programació d’activitats és un tema sobre el qual continuarem incidint”.

L’ajuntament de Meliana també vol agrair el suport institucional, que ha sigut molt important. En eixe sentit, l’alcalde trasllada “l’agraïment sincer per la presència del conseller d’Economia, Rafael Climent; de la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó; dels directors generals de Comerç i agricultura, Ignasi Costa i Rogelio Llanes; o de la directora general d’Ocupació, Rocío Briones”.

La vicepresidenta de la nova Diputació de València, Mª Josep Amigó, ha destacat que FIMEL “és, com a fira comercial, una finestra oberta al ciutadà, la màxima expressió de la interacció venedor-client i consumidor, a més d'un important impuls econòmic dins de la xarxa de comerç local, un comerç viu on es troba tot el que el veí i el visitant poden voler”.

Per a Amigó, “durant el certamen hem viscut uns dies intensos, amb actes emotius i homenatges a personalitats rellevants de Meliana, hem gaudit d'activitats culturals i d'oci, i sobretot, s'ha respirat un ambient de fira al mateix temps que s'ha apostat, un any més, per la tradició comarcal d'exhibir els productes de tota la comarca en ella, com des de fa 16 anys”.

1 COMENTARIO

  1. Sinceramente……la del año pasado fue la mejor que se ha hecho y la que más visitantes tuvo.
    A este año le ha sobrado política y le ha faltado más promoción.
    Ha venido bastante menos gente que otros años.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.