FGV accedeix a millorar el passos a nivell, la séquia junt a l’estació de Godella i a cedir una parcel·la per a un nou parc

1058

El regidor d’Obres i Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament de Godella, Fernando Oliveros, es va reunir el darrer 20 d’abril amb Andrés Sánchez Jordán, gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, i personal tècnic de l’empresa i del consistori, per parlar sobre distintes demandes dels veïns i veïnes del poble.

La primera d’aquestes peticions feia referència a la sèquia propietat de FGV que està situada junt a l’estació de metro de Godella. Amb les pluges es formen tolls d’aigua, que provoquen l’aparició d’un gran nombre de mosquits tigre. Aquesta sèquia s’ha netejat diverses vegades, però la solució que finalment s’adoptarà i a la que s’ha compromès l’empresa és a tapar-la per tal d’acabar amb aquestes acumulacions d’aigua que apareixen cada any.

En segon lloc, Oliveros traslladà a Sánchez la problemàtica amb el pas a nivell situat a l’avinguda Peset Aleixandre, on els cotxes han d’envair el carril contrari per tal de poder girar perquè l’espai és molt limitat. Segons informaren des de FGV, la remodelació d’aquest punt està contemplada dins del programa de millora de passos adaptats, i compta amb una prioritat alta, pel que s’executaria en una primera fase, prevista per al primer semestre de 2019.

D’altra banda, es parlà sobre el pas a nivell del carrer Arquebisbe Fabián i Fuero, on existeix una evident dificultat per creuar amb carrets de rodes degut al mal estat en que es troba l’asfalt. A més, sempre que plou es queden baixades les barreres per un fallo elèctric. Aquesta modificació te una prioritat mitja en el programa de millora de FGV, tot i que des de l’empresa s’han compromès a visitar tots dos punts el més aviat possible i consensuar amb l’Ajuntament una sèrie de solucions provisionals.

Per últim, l’Ajuntament de Godella i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana arribaren a un principi d’acord per a la cessió de la parcel·la de 379 m2 propietat de l’empresa a la zona de l’horta que el consistori empraria en la construcció d’una zona d’esplai per a gossos. Després de definir el tipus de tanca adequada, i amb el vist i plau del departament de patrimoni de FGV, es procediria a signar una autorització de cessió de quatre anys prorrogable a un màxim de deu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.