Ferran Gadea convida a tots a disfrutar de les festes de Meliana fins al 14 de setembre

6 lecturas

Meliana ja celebra les festes Majors del 2016, que s’allargaran fins al 14 de setembre. Enguany, l’actor Ferran Gadea, molt conegut al municipi pel seu paper de Tonet en la sèrie L’Alqueria Blanca, fou l’encarregat de fer el pregó. Amb un parlament de complicitat en ser nascut i veí de la comarca, Ferran Gadea va destacar “la importància i el sentir de les festes en la vida d’un poble”.

Meliana festes 2016 pregó Ferran Gadea

Per la seua part, la regidora de Festes, Maria Pilar Asensio, feia èmfasi en “la complicitat necessària de totes i tots per passar-ho bé i divertir-se amb la gran quiantitats d’actes programats per la Comissió de Festes”. Així, prèviament, tant els festers del Crist de la Providència com les col·laboradores de la Mare de Déu de la Misericòrdia van agrair l’esforç de col·laboració econòmica dels veïns i de les veïnes de Meliana per fer possible les festes i la important quantitat d’actes programats.

Per la seua banda, l’alcalde Josep Riera va destacar que “estos seran uns dies de germanor, de festa i d’acolliment”, com s’ha demostrat ja durant els quatre primers dies de festes en què han visitat Meliana els músics de la ciutat austríaca de Schwanberg-Sant Peter. Uns músics que han participat plenament dels actes vinculats a la festa de Moros i Cristians i també del tradicional concert de bandes dins de la programació de les festes.

Anit, va tindre lloc el sopar a la fresca. El pati de l’antic col·legi Pius XII va acollir més de mil veïns i veïnes del poble. Per davant queden encara huit dies de festa amb cites gastronòmiques com ara la nit de torrada, dimecres; les paelles, divendres; i el sopar de les persones majors, dissabte. Nits molt musicals amb les discomòbils de dimecres i dissabte, després de la cavalcada de disfresses; la nit de rock del dijous; o les orquestres i el musical dels dies 9, 12 i 13. També hi haurà nit de monòlegs l’11 de setembre amb Òscar Tramoyeres i Eugeni Alemany.

Els actes religiosos per a festejar els patrons es concentraran entre l’11 i el 14 de setembre com marca la tradició. La fi de festa estarà marcada per una mascletà nocturna el dimecres 14, festa local al poble.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí