Felicitats per ser ja una institució en la premsa digital valenciana

3082

3.000 edicions d’Horta Notícies i 12 anys són importants però més encara ho és el fet de que milers i milers de persones vos han acompanyat en este camí, llegint les vostres publicacions, compartint-les i fent d’Horta Notícies tota una institució en la premsa digital valenciana.

L’altre dia vaig llegir una frase de Kofi Annan, setè secretari general de l’ONU i Premi Nobel de la Pau, que deia:  “Cap societat democràtica pot existir sense una premsa lliure, independent i plural”. Una afirmació que és hui més palés que mai, en un món digitalitzat, de comunicació permanent, en definitiva en el món de la modernitat líquida.

I quan els paradigmes socioeconòmics que havien sigut la base del nostre model de societat i fins i tot d’estat comencen a vacil·lar és la premsa, una premsa crítica, conscienciada, responsable i independent la que te la capacitat i el deure d’augmentar la transparència, treballant per a aprofundir en la democràcia i la participació social.

És per tot això que, en el meu nom i en el la Ciutat de Torrent vull donar-vos les gràcies, pel vostre esforç, per tots aquests anys en els que segur que he patit dificultats, que heu fet sacrificis, però que també heu disfrutat, amb l’èxit professional, el reconeixement social i els fruits de la feina ben feta.

Vos desitge que siguen 3.000 més; continuarem treballat junts per a fer-ho possible, per a fer una premsa propera, lliure i valenta.

¡Avant!

Jesús Ros | alcalde de Torrent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.