“Felicitats per l’excel·lent treball, compromís i rigor periodístic”

673

Alcaldesa AlaquàsLes noves tecnologies van arribar a la fi del segle XX i van provocar una extraordinària revolució en la comunicació humana, en la nostra forma de relacionar-nos i d’accedir a la informació. Ara, quan a penes portem un decenni del nou segle, la seua ràpida consolidació indica de manera evident que el futur de la comunicació és digital.

Internet, les xarxes socials, els mitjans de comunicació en format digital aporten informació de manera immediata amb una fluïdesa i una interacció per part dels lectors fins fa poc impensable.

Des d’Alaquàs enviem una afectuosa felicitació a tot l’equip d’Hortanoticias pel seu excel·lent treball, pel seu compromís amb la informació i el rigor periodístic, la qual cosa ha permés aconseguir la xifra de 2.000 edicions amb un elevat nombre de seguidors.

Cada vegada són més les persones que trien una opció digital per a mantindre’s informades diàriament, i continua augmentat la xifra. La responsabilitat que suposa saber-se font d’informació de tantes i tantes persones ha de ser el motor per a no abaixar la guàrdia en l’ètica i la imparcialitat necessàries per a aconseguir un rigor periodístic essencial.

Enhorabona.

Elvira García Campos, alcaldessa d’Alaquàs

Artículo publicado en la edición especial 2000 de Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.