FAPA-València i Escola Valenciana celebren l’habilitació d’una unitat al CEIP González Gallarza d’Alaquàs

777

La Federació de Pares i Mares d’Alumnat (FAPA-València) junt a Escola Valenciana han mostrat este matí la seua satisfacció per l’habilitació d'una nova unitat al CEIP González Gallarza d’Alaquàs.

La comunitat educativa, junt al moviment de pares i mares i l’entitat cívica, Escola Valenciana, han demanat sempre la no eliminació d’unitats, una constant durant estos últims anys “a causa de la política educativa del govern de l’Estat i de l’anterior govern valencià”.

Així, ambdós entitats manifesten que, per a aconseguir una escola pública i de qualitat, “calen polítiques que fomenten la distribució equilibrada de l’alumnat, la baixada de les ràtios i, per descomptat, l’habilitació d’unitats en tots els centres que ho necessiten, sense excepció”.

La presidenta de FAPA-València, Eva Grimaltos, considera “que és necessari recuperar totes les línies suprimides per a dignificar l’ensenyament públic, és una qüestió en la que no pararem d’incidir”.

En paraules del president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno, “la recuperació de línies en valencià és fonamental per a capgirar la tendència agressiva de l’anterior consellera d’Educació de suprimir el valencià de l’escola». En aquest sentit, Moreno ha remarcat que des d’Escola Valenciana «posem a la disposició de tothom l’Oficina de Drets Lingüístics tant per a canviar el programa d’ensenyament com per a reincorporar la línia en valencià”.

FAPA-València i Escola Valenciana estan a disposició de la comunitat educativa en general per a canalitzar les seues problemàtiques i reivindicacions, assessorar en matèria de canvi de programa d’ensenyament i, en cas que siga necessari, demanar a l’administració pública el que és un dret per tot l’alumnat de l’escola valenciana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.