FAPA censura l'intent d'Educació de voler imposar als pares del CEIP Cremona "les seus idees en amenaçes i denuncies"

546

 

alaquas-cremona-incio-curso-escolar-2014-policia

Arran dels fets ocorreguts al llarg dels tres primers dies de classe al CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs, FAPA-València critica l’intent per part de la conselleria, de fer política “amb els seus fills i les seues filles” i de voler imposar les seues idees en l’amenaça de fer efectiva una denúncia per “abandonament dels seus xiquets i xiquetes”.

 

La Federació d'Associacions de Pares i Mares (FAPA) de València ha replicat a la consellera d'Educació, María José Catalá, a la qual acusa de "fer política quan tapa que els diners per a la construcció de centres i eliminació de barracons està en mans de la corrupció".

 

FAPA lamenta la situació de greu perill per a tota la comunitat educativa del centre, en trobar-se les portes d’accés dels barracons tancades amb cadenats per ordre de la inspecció de conselleria i la inexcusable presència de la policia que ha estat circulant pel centre com si anara a la recerca de delinqüents (pares, mares, xiquets ...?).

 

Per FAPA-Valencia, “sembla que la conselleria no té clar que l’objectiu de les institucions educatives és el foment de l’educació per la pau, la ciència, el respecte, la convivència i el diàleg”.

 

Per això, en un comunicat fet públic hui, la FAPA “s'ha compromés a treballar per una educació pública que no es base en la rendibilitat i l'eficàcia empresarial, sinó a intentar acostar a una societat desigual la igualtat d'oportunitats, una major equitat i el sentit de la llibertat, solidaritat i justícia”.

 

Per este motiu, FAPA “seguira al costat de les AMPA en la tasca de formar i informar, amb la creació d'espais de treball i de resistència, i amb el diàleg col·lectiu entre la comunitat educativa i la societat civil”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.