EUPV Museros presenta al seu coordinador local David Moreno com a cap de llista a les Municipals

543

Museros-EUPV-Dani MorenoEl col·lectiu d’EUPV-Museros ha elegit per unanimitat la llista de persones que presentarà la formació a les pròximes eleccions municipals i que serà encapçalada per el coordinador local David Moreno.

David Moreno Blanco, de 21 anys i químic de professió, ha sigut el motor de la consolidació d’EUPV a Museros des què va començar a militar en EU en fer la majoria d’edat, als 18 anys; És l’actual coordinador del col·lectiu, el més jove de tota la formació al País Valencià.

La persona que ocupa el segon lloc, Beatriz Sànchez, de 24 anys, és experta en Medi Ambient i Natural i una ferma defensora del territori.

La proposta es completa amb Maribel Cárdenas, especialista en el comerç de proximitat o xicotet comerç; Martín Navarro, Enric Sánchis o José Cárdenas. La llista està refermada per Isabel Barrajón, qui també ocupa un lloc important en la candidatura d’EUPV a les Corts Valencianes que encapçala Ignasi Blanco.

EUPV-Museros presenta a estes eleccions municipals una llista formada per militants joves i “per persones que han mantingut viva EUPV a Museros durant les últimes legislatures i que acumulen una saviesa i una experiència necessària i indispensable”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.