EUPV es queda fora finalment de la coalició electoral de Totes amb Burjassot i Podemos a Burjassot

906

La plataforma municipalista i ciutadana Totes amb Burjassot i l'agrupació local de Podemos a Burjassot van aprovar en assemblea un acord de confluència després que s'iniciaren les negociacions a l'octubre de 2018 i després de la impossibilitat d'arribar a un acord que incloguera també a Esquerra Unida.

Totes PodemosLes dos formacions concorreran a les eleccions locals del pròxim 26 de maig sota el nom Totes Podem, coalició electoral registrada divendres passat 12 d'abril.

En l'acord de confluència, s’ha pactat un repartiment equitatiu tant dels llocs en la llista electoral com dels recursos econòmics i tècnics que s'obtindran després de les eleccions. A més, es compartiran per igual les despeses de campanya i els càrrecs interns de la coalició, en la qual cap dels grups estarà per damunt de l'altre i en la qual existiran dos co-càrrecs de portaveu.

També han acordat que les principals decisions de la confluència es prendran en assemblea oberta a tota la ciutadania de Burjassot, de forma horitzontal i transparent, sobre la base d'un programa electoral comú i uns reglaments elaborats de forma conjunta.

Finalment, per a conformar els llocs en la llista electoral, tots dos grups polítics han realitzat processos de primàries per separat per a després fer una llista cremallera conjunta amb els resultats d'aquests processos. Així, la candidata a la alcadía de Burjassot serà María Muñoz Cuevas, mentre que de número dos anirà Francisco Sanz Galbis, guanyadors de les primàries de Podemos i de Totes amb Burjassot, respectivament.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.