EUPV elaborarà el programa electoral municipal de Museros amb les propostes ciutadanes

1266

Museros-EUPV-Museros

Esquerra Unida elaborarà el programa electoral municipal de Museros amb les propostes ciutadanes. El programa obert servirà de llibre de ruta, segons explicaren fons del partit a la seua web, “per a aconseguir una gestió política de tots”.

Per això el col.lectiu ha obert un grup en facebook, al qual es pot afegir qualsevol persona, sota el nom ‘Programa Obert EUPV-Museros’ per “afavorir-ne la participació. En aquests moments, la participació directa dels veïns i veïnes en les decisions polítiques des del govern municipal, o mitjançant el treball de l’oposició, és dificultosa per diversos motius. Per una banda, el govern actual no acostuma a informar d’allò que fa i per tant, els ciutadans ja donen per fet que les decisions estan preses i només poden rebutjar-les cada quatre anys o, cara a cara amb l’alcalde o el regidor, en el millor dels cassos. D’una altra part, participar amb nom i cognoms públicament és per a molts un atreviment que, encara hui, costa”.

Esquerra Unida està convençuda que, “a més de la participació d’estos col·lectius és necessària una participació directa per a poder conèixer quines són les reflexions que es fan els veïns i les veïnes del poble i aconseguir dirigir la gestió municipal entre tots i millorar la qualitat de vida, especialment d’aquells que més ho necessiten, en la mesura que es puga”.

El primer objectiu d’aquest Programa Obert serà confeccionar el Programa Electoral de la formació per als comicis previstos el 2015.

Per a afavorir aquesta participació, a més del grup de Facebook, EUPV de Museros ha obert el correu electrònic a tot el món perquè, “en el cas que desitge fer anònim un suggeriment o una aportació, ho transmeta a través del correu”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.