EUPV condemna els atacs i les amenaces al candidat de Guanyant Torrent-Esquerra Unida Jorge Climent

906

La coordinadora general d'EUPV Rosa Pérez Garijo i el candidat a l'Alcaldia de Torrent, Sergio Fernández, han condemnat les amenaces i l'atac al domicili de Jorge Climent, militant d'EUPV i candidat per la llista municipal Guanyant Torrent-Esquerra Unida.

Cristales rotos casa Jorge ClimentSegons ha explicat EUPV en un comunicat, les amenaces començaren com a reacció al vídeo que la candidatura de Guanyant Torrent-Esquerra Unida va fer i en el que es demanava el vot per a aquesta llista, el qual s'ha convertit en viral amb més de 300.000 reproduccions.

Inicialment, les amenaces fetes a les xarxes van ser ignorades fins al dia d'ahir, en el que aquestes es transformaren en un atac al domicili de Jorge Climent, amb el llançament de pedres que han trencat varis cristalls de la vivenda particular.

Davant aquest acte feixista, la coordinadora d'EUPV Rosa Pérez Garijo, ha mostrat tota la seua solidaritat amb el company agredit, a la vegada que ha manifestat que "aquests fets són inacceptables en un Estat democràtic i esperem que la denúncia interposada per Jorge Climent supose la ràpida localització dels autors dels fets i les conseqüències penals derivades dels mateixos".

Per la seua part, Sergio Fernández, ha afirmat que "aquest atac és el fruit de la intolerància i la intransigència antidemocràtica de l'extrema dreta que venim patint als darrers mesos, i que és la continuació dels insults i les amenaces que Jorge Climent va rebre com a conseqüència del vídeo viral publicat al Facebook d'EUPV-Torrent, anomenat Jo soc roig".

Per últim, Sergio Fernández ha expressat la seua solidaritat amb Climent, a la vegada que ha fet una crida a votar massivament el diumenge 26 de maig en defensa de la llibertat, la democràcia i la justícia social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.