EU y SPES se suman a la manifestació en defensa de l’Hospital Militar y de la sanitat pública

0
71
Bankia

EUPV Mislata ja ha avançat que, una vegada més, acudirà a la manifestació del 10 de febrer convocada per la Coordinadora Veïnal de Mislata amb la reivindicació de l’ex Hospital Militar com a hospital de referència per a Mislata. En la misma línea se manifestaron los representantes del SPES en Mislata.
La formació política, que sempre ha defensat des del començament allò que es convertí en un eslògan: “Hospital Públic, Gestió Pública” per a l’ex Hospital Militar. De fet, ha recordat que, mentre la Coordinadora, l’alcalde i el secretari autonòmic de Sanitat signaven l’acord per convertir el Vázquez Bernabeu en centre d’especialitats, les organitzacions locals del PSOE i EUPV i les organitzacions sindicals CCOO i UGT, “signaven un document crític i posaven l’accent en la limitació d’un acord que excloïa la representació dels treballadors però també la política institucional de l’oposició”.

EUPV anirà a la manifestació, “però amb una posició ben clara i sabent d’entrada que per a nosaltres no és de cap de les maneres primordial restar en un àrea o eixir-se’n. La nostra posició és la reivindicació plena de l’ex Hospital Militar com a Hospital de referència, de natura i gestió públiques”.

“La nostra lluita com a dipositaris/àries de l’esquerra transformadora no és fugir d’un Àrea de Sanitat, sinó la reivindicació solidària de tots el pobles que conformen eixa àrea d’una sanitat pública, de gestió pública i de qualitat. Entre d’altres coses, perquè la nostra concepció de la sanitat és un dret universal que mai no s’hauria de qüestionar i no un negoci”, declaren.

El SPES se suma a la manifestación
La delegación del Partido Social Patriota (SPES) en Mislata ha secundado la manifestación por la sanidad pública que se celebrará el jueves y ha convocado a todos sus militantes, afiliados, simpatizantes y amigos a que asistan a la manifestación al tiempo que les ha conminado a abstenerse de mostrar “eslóganes, pancartas y voces que no estén relacionados con la convocatoria”.

El partido ha decidido acudir a la manifestación “ante la desidia, falta de compromiso e incompetencia demostrada por el equipo de Gobierno del Ayuntamiento de Mislata con la ciudadanía” en materia de sanidad.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here