EU tria a la diputada provincial Rosa Pérez Garijo com a candidata a l’Alcaldia de Catarroja

581
Diputacion-EUPV-Rosa-Perez-Garijo-bandera-republicana
Rosa Pérez Garijo en el balcón de su despacho en la Diputación de Valencia.

EU de Catarroja va triar ahir en assemblea els primers 7 llocs de la llista que presentaran a les eleccions municipals de maig. A més, van acordar el cicle de actes i xerrades organitzades dins de la campanya #somiEUcatarroja per a l’elaboració del programa electoral on contaran, entre altres, amb un dels advocats de Salvem El Cabanyal Jose Luis Ramos i amb el prestigiós economista Eduardo Garzón.

La llista que presentarà EU de Catarroja a les eleccions municipals del 24 de maig estarà formada “per persones compromeses, formades i amb capacitat per fer de l’Ajuntament de Catarroja una entitat capaç de millorar la vida i donar resposta a les necessitats de les persones que amb més dificultats estan passant l’actual situació de crisi econòmica i de sistema”, asseguren des del partit.

Junt a Pérez Garijo anirà al segon lloc de la lista Daniel Portillo, actual regidor i treballador de la Ford i, de tercer, Raül Camacho, educador social i tècnic de Joventut i Participació. Com a número quatre anirà Conxa Valls, comare a l’ambulatori de Catarroja, el cinqué serà Juan Carrión, estudiant de Magisteri i monitor a l’Esplai Cucanya de Catarroja, Eugenia Puchalt serà la sisena de la lista, veïna compromesa amant de la cultura i el mediambient i, en el número set, Jaume Hervas , veí molt vinculat al món de l’esport base de Catarroja.

Per a Pérez Garijo, es tracta d’un “molt bon equip format per persones amb formació i idees i que durant molts anys han treballat per una societat més justa i al costat de la gent en diferents àmbits com son el de la salut, l’educació, la justícia, l’associacionisme, l’esport…etc”. “És una candidatura per a guanyar. És una candidatura per a formar el futur govern de Catarroja. És una candidatura que té com a prioritat la justícia social, l’igualtat, la defensa dels serveis públics i la participació ciutadana. En definitiva, una candidatura fiable en tots els aspectes”, ha declarat la diputada provincial.

A més, l’assemblea d’Esquerra Unida de Catarroja va acordar una sèrie d’actes i xerrades que amb el nom #somiEUcatarroja pretén iniciar un procés col·lectiu d’elaboració programàtica però també de pedagogia política acostant les idees i postures de l’esquerra al conjunta de la població. Els temes a tractar seran els eixos principals del Programa Electoral amb el qual EU es presentarà a les eleccions.

El cicle començarà el 5 de febrer amb la ponència Democràcia i participació, de Raül Camacho; el 19 de febrer, la diputada Esther López Barceló parlarà sobre Polítiques socials i, el 5 de març, l’advocat urbanista José Luis Ramos parlarà sobre Mediambient i urbanisme. El cicle continuarà el 25 de marça amb una ponència sobre Polítiques d’Igualtat a càrrec de Rosana Montalbán i Paula Rubio, del àrea de Feminisme d’EUPV i concluirà el 15 d’abril parlant d’economia amb l’economista i membre del Consell Científic d’ATTAC Espanya Eduardo Garzón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.