EU pregunta en Les Corts si la Conselleria considera l’Hospital de Torrent prioritari

0
79
Bankia

Després d’anuncis de paralització de projectes hospitalaris per la crisi i la reunió d’urgència mantenida per l’alcaldessa de Torrent, María José Català, a la Conselleria de Sanitat en la que, segons l’equip de Govern, confirmaren que l’Hospital de Torrent seguia endavant, la diputada d’EU en Les Corts Marina Albiol ha realitzat una pregunta dirigida al propi conseller que pretén acabar amb qualsevol dubte.
El text de la pregunta oral, que pretén, per tant, una resposta oral per part del conseller, Luis Rosado, és “senzill i directe”: Considera la Conselleria la construcció de l’Hospital de Torrent una prioritat en aquests moments?

La iniciativa, que es veurà en la pròxima Comissió de Sanitat en el parlament valencià, sorgeix arran de l’anunci que va fer el Consell la setmana passada sobre les infraestructures sanitàries projectades, que deixaven de ser “prioritàries”, i de la reunió posterior que Maria José Català va tindre amb la Secretaria Autonòmica de Sanitat, després de la qual, l’alcaldessa de Torrent va anunciar que la construcció del centre hospitalari seguia endavant.

Una pregunta, que en opinió de la formació d’esquerres és “senzilla i directa, i així hauria de ser contestada, de manera clara, sense rodejos”.

Aquesta iniciativa parlamentària en Les Corts Valencianes és el primer pas de l’anunci que el coordinador local d’Esquerra Unida de Torrent va fer fa uns dies. “Primer les paraules i a continuació els fets. Volem escoltar l’anunci en boca del conseller i després estarem pendents del lloc on queda l’Hospital de Torrent en els pròxims pressupostos i actuarem en conseqüència”, ha afirmat Juan Lull.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here