EU pregunta al Consell per la construcció d’una subestació elèctrica en una zona molt pròxima al municipi i a un col·legi

0
77
Bankia

El grup parlamentari d’Esquerra Unida a Les Corts ha presentat una sèrie de preguntes escrites adreçades al conseller de Medi Ambient en les què li demana explicacions sobre la imminent construcció en la partida de Sant Jordi d’Alfafar-Benetússer d’una subestació elèctrica, molt pròxima a habitatges de la població i a un col•legi.
EU ha exigit al Consell que “es pronuncie en contra d’aquesta instal•lació i que ens explique per què fins el moment ha rebutjat les alternatives d’ubicació que es presentaven. El lloc escollit és absolutament inapropiat i ja compta amb l’oposició ferma de diversos col•lectius, entre ells Esquerra Unida, així com del propi ajuntament”, ha explicat el diputat d’EUPV, Lluís Torró.

Torró ha assenyalat que el conseller de medi ambient, “no pot fer oïts sords a la contestació dels veïns i col•lectius de Benetússer respecte al lloc triat per aquesta subestació, així com no pot donar l’esquena a l’oposició que estan exercint amb tots els seus drets i raó”.

Esquerra Unida reclama a Cotino que explique d’una banda quins criteris ha aplicat la conselleria per a aprovar el lloc escollit per a la instal•lació, així com els motius que l’han dut a descartar la ubicació en les dues zones alternatives que es proposaven.

Torró ha anunciat que aquestes preguntes “són les primeres de diverses iniciatives que durà a terme EUPV en les Corts, si el Consell no entra en raó i no descarta ubicar la subestació en el lloc que ha plantejat”, adverteix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here