EU porta a la Junta Electoral una campanya de l’Ajuntament per a commemorar el dia del medi ambient un dia abans d'eleccions

271

Esquerra Unida de Mislata ha denunciat davant la Junta Electoral de València una campanya que l’Ajuntament va a dur a terme durant els dies 5 i 6 de juny per tal de conmemorar el Dia del Medi Ambient. Per a la coalició d’esquerres, la iniciativa incompleix la normativa electoral perquè a l’acte, l’equip de Govern, del PP, donarà a conèixer les últimes actuacions de l’Ajuntament en matèria de medi ambient coincidint amb l’últim dia de campanya electoral i amb la jornada de reflexió.
EU ha presentat hui mateix la seua reclamació davant la Junta Electoral perquè considera que aquesta celebració-festa-campanya institucional té “un clar sentit electoralista i es realitza tant el mateix dia del medi ambient, el 5 de juny, com el següent, jornada de reflexió electoral”.

Així, demanen a la Junta Electoral la “inmediata suspensió de la campanya, així com la retirada de tot el material publicitari distribuït per la població, fins que no se celebren les eleccions europees el dia 7 de juny pròxim”.

L’Ajuntament ha editat uns fullets on anuncia que “la Regidoria de Medi Ambient ha projectat una sèrie de mesures per tal d’assolir un millor entorn que presentarà al llarg dels dies 5 i 6 de juny i que van dirigides a una millor conscienciació ciutadana, una mjor implicació de tots en les polítiques mediambientals i una decidida aposta de l’Ajuntament per una Mislata més verda, neta, sostenible i habitable”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.