EU, Podemos i independents aniran junts a les Eleccions Municipals baix la marca Guanyem Catarroja

468

Guanyem-Catarroja

La plataforma ciutadana Guanyem Catarroja es presentarà a les eleccions municipals de maig com a coalició electoral. Així ho ha decidit per unanimitat l’assemblea del col.lectiu en una reunió a la qual han assistit els representants dels partits polítics i els grups participants.

La nova marca electoral estarà formada per membres dels col.lectius locals d’Esquerra Unida, Podemos i també per independents de la plataforma ciutadana Guanyem Catarroja. La decisió, acordada per unanimitat, haurà de ser ratificada per les assemblees d’Esquerra Unida i Podemos, que traslladaran l’acord a les seues bases.

Guanyem Catarroja “està oberta a integrar a totes aquelles organitzacions que vulguen unir-se a aquesta plataforma”. En el cas de Podemos, la formació haurà d’adoptar una denominació diferent, ja que el partit no es presenta als comicis municipals amb el nom original. Tot i això, el col.lectiu local de Podemos formarà part de la coalició i els seus membres s’integraran en la nova llista electoral.

Només es ratifique l’acord per les bases dels partits polítics, es crearan les comissions que redactaran el programa electoral i elaboraran la llista de candidats que es presentaran a les eleccions municipals del 24 de maig.

Catarroja és la segona població de l’Horta Sud després de Torrent on la palataforma Guanyem aconsegueix unir les voluntats de ciutadans sense adscripció política i partits polítics com Esquerra Unida i Podemos per a crear una candidatura electoral nascuda a partir de la iniciativa popular.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.